Wapperende haren met Jersey Bounce shampoo van Lush

Het valt niet mee om een goede shampoo te vinden die goed past bij de behoefte van mijn haar en hoofdhuid. De laatste tijd is mijn haar uit balans. Het voelt droog aan de punten en mijn haar verliest snel volume. Ik besteed genoeg aandacht aan mijn haar. Eens in de acht weken ga ik naar de kapper en ik gebruik af en toe een haarmasker. Maar de beste shampoo voor mijn haar, ben ik nog niet tegen gekomen. Ik heb zowel goedkope als iets duurdere shampoos gebruikt. Zodra de beloofde resultaten uitblijven, switch ik naar een ander haarproduct. Misschien is dat wel de reden dat ik niet trouw ben aan een merk qua shampoos. Daarom gaat mijn zoektocht nog even door. Zo ben ik de shampoo Jersey Bounce tegengekomen. Volgens Lush geven honing en lijnzaad glans, terwijl zeezout de hoofdhuid scrubt en volume geeft.

Jersey Bounce shampoo van Lush

De shampoo is verpakt in een plastic potje met een deksel. Zodra je het potje open doet, komen de citrus geuren je tegemoet. De shampoo ruikt fris en oppeppend en bevat een van mijn favoriete geuren, namelijk bergamotolie. De natuurlijke ingrediënten van de shampoo zijn onder andere lijnzaad, zeezout, honing, eieren, lavendelolie en citroenolie. De substantie is iets korrelig door het zeezout wat erin zit.

Handgemaakt met verse ingrediënten

De producten van Lush zijn diervriendelijk en bevatten natuurlijke ingrediënten. Het is handgemaakt en 100 % vegetarisch. De ingrediënten zijn:

Met de hand gewonnen zeezout, Natrium Laureth Sulfaat, Lijnzaad, Honing, Fijn zeezout, Verse biologische vrije-uitloop eieren, glycerine, Lauryl Betaine, parfum, bergamotolie, lavendelolie, Siciliaanse citroenolie, Perzische limoenolie, vers citroensap, fair trade olijfolie.

Waarom kopen?

Als je een bewuste koper bent en natuurlijke cosmetica wilt gebruiken dan zit je bij Lush aan het goede adres. De lege potjes en flesjes kun je weer inleveren in de winkel. Bij vijf lege potjes krijg je gratis een vers gezichtsmasker. Ondanks dat er een prijskaartje aan hangt, is de inhoud en het potje eco-verantwoord.

Prijzen

De producten van Lush zitten in een hogere prijsklasse. Jersey Bounce shampoo zit een pot van 300 gram. De prijs van een pot is 18,95 euro.

Trouw aan lush

Het geeft mij een goed gevoel dat ik een product gebruik met natuurlijke ingrediënten. Ik heb eerder huidproducten gebruikt van Lush. Dat waren onder andere kleimaskers, make-up en badproducten. Het feit dat ik graag kom bij Lush is dat ze echt de tijd voor je nemen. Ze zijn klantvriendelijk, opgewekt, behulpzaam en ik moet zeggen: ik ben fan!

Best grappig he, ben ik dan toch wel trouw aan een merk!

 

 

 

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *