Vintage shop Mika Bella

Meestal kom ik onverwachts bijzondere winkels tegen. Zo liep in het centrum van Den Haag en kwam ik de vintage shop Mika Bella tegen op Korte Poten 29. Wat ik zo gaaf vind is dat ze tweedehands kleding, tassen en accessoires hebben die zo goed als nieuw zijn. Zo heb ik een te gekke Chanel tas gezien in de etalage.

Vintage is hip!

Om trendy te zijn hoef je niet perse de laatste mode te volgen. Trouwens, vintage is hip! Wie weet kom je hier een paar  mooie Gucci schoenen tegen? Ook ben je duurzaam bezig, want zo belast je niet het milieu door alsmaar nieuwe spullen te kopen.

Vintage kleding kan ik wel waarderen. Een tijd geleden kocht ik mooie, suede jassen en kanten blouses. Het maakt de outfit net even iets anders en spannend. Onlangs kocht ik een geplooide rok bij een tweedehands winkel in Rotterdam. De geplooide rok was al in het modebeeld vorig seizoen, maar het is een hot item en blijft het komend seizoen een musthave in de garderobe.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *