Vier outfits voor de feestdagen

Yes, het is december en de feestdagen komen eraan! Oh jee.. je hebt al uitnodigingen gehad, maar heb nog geen idee wat je wilt aantrekken? Om je te inspireren heb ik vier outfits gecreëerd. Kun jij helemaal tip top naar je chique feestje en maak je een geweldige indruk…all eyes are on you!

 

Feest outfit 1

Om in de trend kleur van 2016 te blijven, een outfit met een bordeaux jurk. Combineer het met mooie hakken en een chique zwarte clutch. Je make-up mag meer glans hebben en match het met een mooie bordeauxrode lipstick.

Rouge noir please

Feest outfit 2

Mosgroen blijft een trendy kleur, ook voor 2017! Combineer de geplooide rok van licht glanzende stof met een mooie vrouwelijke, zwarte top of blouse. Hoge sandalen en een kleine opvallende clutch maken de look af. Wil je het nog meer aankleden, gebruik dan gerust sieraden erbij.

Party people

Feest Outfit 3

Mooi subtiel gekleurd in twee tinten is de jurk van glansstof. Het is donkerroestbruin met paarse ondertonen. Mooie hippe, hooggehakte laarsjes eronder staan super vrouwelijk. Combineer het met een nep bont jasje en een chique choker. Je ogen zijn smokey mysterieus opgemaakt. Lekker luchtje erbij…1,2,3, het feestje kan beginnen!

Groovy girl

Feest outfit 4

 Blauw is het nieuwe zwart…Blauw een koude kleur? Welnee, zodra jij luxe items combineert met je look, ben jij onweerstaanbaar sexy. Voor een krachtige uitstraling heb je niet veel nodig. Voor een feestje zoek je de juiste party peeps erbij en geniet. Lets get the party started!
Chique blue

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *