Uitbreiding blog lifestyle en interieur

Door mijn grote passie voor mooie kleding, schoenen en tassen ben ik eind 2016 begonnen aan een fashion blog. Ik heb soms ook geschreven over favoriete cosmetica producten en over wat mij bezighoudt. Door mijn drukke werkschema in 2017 raakte ik wat achter en had ik weinig tijd om blogs te schrijven. Dit heeft mij wel ruimte gegeven om na te denken over mijn blog en de koers die ik wil uitzetten. Gaandeweg merkte ik dat ik meer en meer ook ander onderwerpen interessant en leuk vind om over te schrijven. Dus nu heb ik de knoop eindelijk doorgehakt en ga ik mijn fashionblog inrichten op lifestyle en interieur. Dit past meer bij mijn interesses en kan ik schrijven over diverse onderwerpen.

Waar ga ik zoal over schrijven in mijn blogs?

  • Interieur
  • Body & Mind
  • Trends
  • Hotspots

 

Ik heb al wat ideetjes voor blogs die ik de komende periode ga uitwerken. Ik heb weer volop inspiratie en verheug me erop om te posten over leuke, interessante lifestyle onderwerpen! Dus hou mijn blog in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *