Hot en trendy army look

Het zal je niet ontgaan zijn, maar legerkleding is hot en trendy! Het modebeeld van 2017 toont veel legerjasjes en kolonel jasjes in de collecties. Ook de kleuren legergroen, khaki en zand zie je veel. Het is een trend die om de zoveel tijd weer terug komt. Legerjasjes zijn er in diverse vormen en kleuren. Ik vind het een leuk onderwerp, omdat het zo veelzijdig gecombineerd kan worden. Ik heb weer vier outfits bedacht om je een idee te geven.

 

Outfit 1 ~ Seventies

Vrouwelijk en stoer is een spannende combinatie. De midi rok van Ted Baker en de camel gekleurde sandalen zijn typisch seventies. De stoere jas geeft de outfit wat pit. Goud vind ik erg mooi combineren met legergroen, het geeft de look glans.

Seventy 's style

Outfit 2 ~ Powervrouw
Deze outfit straalt power uit. Het is donker en mysterieus en de combinatie met hoge hakken maakt het sexy. De outfit kun je best aan voor een zakelijk netwerk event. Mits het past bij je persoonlijkheid. Dit past bij een vrouw die niet bang is om op te vallen. Ze is echt een powervrouw.
Chica chivalry

Outfit 3 ~ Eigenwijs
Het vraagt wat lef om een exotische rok van Stella McCartney te combineren met een legerjasje, maar je maakt wel een statement. De outfit kun je ook combineren met een sleehak, dan wordt het meer vrouwelijk. Dit is een look voor een vrouw met personality en een eigenwijze smaak.
Sweet sister

Outfit 4 ~ Easy going
De jas van O’Neill is geïnpspireerd op een luitenantsjasje, het is zowel vrouwelijk als stoer. Met dit soort jasjes kun je alle kanten op. Het combineert erg goed op skinny jeans. Maak het je gemakkelijk door er leuke espadrilles erbij te dragen.
Sergeant P
Wat vind je van deze post? Heb je er wat aan gehad? Ik vind het leuk om je reactie te lezen. Heb je een kledingstuk of fashion  item die je leuk vindt, geef dan een reactie. Misschien wijd ik er wel een post aan.

You may also like

5 comments

  1. Oeeh, gaaf jasje die laatste zwarte! Ik vind dit soort posts altijd wel leuk hoor. Fijne inspiratie, omdat ik nog wel eens vast kom te zitten als ik weer voor de kast sta te twijfelen. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *