Glanzende lokken met Fairly Traded Honey Shampoo van Lush

Het is tijd voor een nieuwe shampoo! Dit keer heb ik de Fairly Traded Honey shampoo gekocht bij Lush. De substantie is vloeibaar en er zitten geen korrels zeezout in. Dit is een punt waar ik extra op heb gelet. De redenen leg ik hieronder uit.

Shampoo in een flesje met dop

Fairly Traded Honey Shampoo zit in een plastic flesje met een dop. Het is makkelijk in het gebruik. Na het gebruik van de shampoo, glansde mijn haar zichtbaar, het voelde zacht en had volume. Wow, wat een groots effect! Wat geeft dat een fijn gevoel als je haar meteen goed reageert op een shampoo. Tenminste ik voelde me echt opgelucht en werd er blij van. De geur bestaat uit geranium, roos, bergamot en neroli, Het ruikt naar honing, maar ook de roos en neroli springen eruit qua geur. Na het wassen blijft de geur niet lang hangen.

Mijn ervaring met andere shampoos

Hiervoor gebruikte ik de shampoo Jersey Bounce van Lush. Op zich ook een fijne shampoo, mijn hoofdhuid was minder geïrriteerd en ik had geen last van jeuk. Maar de zeezout korrels maakten mijn haar stug. Ik denk dat Jersey Bounce shampoo meer geschikt is voor dun of fijn haar.

Mijn haar was ik om de twee dagen en mijn haar blijft mooi, vitaal en glanzend. Mijn haarpunten verzorg ik extra met haarolie.

Handgemaakt met verse ingrediënten

De producten van Lush zijn diervriendelijk en bevatten natuurlijke ingrediënten. Het is handgemaakt en 100 % vegetarisch. De ingrediënten van de Fairly Traded Honey Shampoo zijn:
Fair Trade Honing, Lijnzaadgel, Sodium Laureth Sulfaat, Zonnebloem lecithine, Geranium* Nerolie *, Roos *, Bergamot* (*essentiële olie), Citronelol, Limonana, Benzyl Salcylade, Eugenol Benzyl Benzoate, Famesol, Hydroxycitronelal, Parfum.

De Fairly Traded Honey bestaat uit 50% honing en 20% uit Lijnzaadgel. Het bevordert de hydratatie van het haar. Door de hoge concentratie aan honing, conserveert de shampoo zichzelf. Hierdoor is het niet nodig om chemische toevoegingen te gebruiken.

Prijzen

Een fles van 100 gram kost Fairly Traded Honey Shampoo 12,95 euro.

Waarom kopen?

Ik ben erg blij met de producten van Lush. Ik kan met een gerust hart de producten kopen, omdat ik weet dat het 100 % natuurlijk is en niet getest is op dieren. Als je een bewuste koper bent en natuurlijke cosmetica wilt gebruiken dan zit je bij Lush aan het goede adres. Een ander pluspunt van Lush is dat ze duurzaam bezig zijn. De lege potjes en flesjes kun je weer inleveren in de winkel. Bij vijf lege potjes krijg je een gratis gezichtsmasker. Ondanks dat er een prijskaartje aan hangt, is de inhoud en het potje eco-verantwoord.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *