Fashion trends zomer 2017

Super vrouwelijk, romantisch en kleurrijk zijn de nieuwe trends voor de zomer van 2017. Oké, echt warm is het nog niet in Nederland, maar ik ben wel geïnspireerd door de nieuwe zomercollectie. Dus heb ik voor jou weer een nieuwe mini-guide gemaakt van de leukste trends om je ideeën te geven.

 

Trend 1 ~ Western look

 

Romantisch en stoer tegelijk is de Western look. Wat een sterke combinatie is het om stoere cowboylaarsjes  te dragen onder een lieflijk jurkje. Ruik je het hooi en hoor je de vogeltjes buiten tjilpen? Het is niet gek dat ‘Boer zoekt vrouw’ populair is. Met de Western look kun je veel kanten op: je kunt een jeans combineren met geborduurde cowboylaarsjes en een ruiten blouse, of je trekt een bloemetjes jurk aan met ruches, met lage laarsjes en een saddle bag.

 

Western chica

Trend 2 ~ Off the shoulder

O zo vrouwelijk zijn de topjes en jurkjes die off the shoulder zijn. Ben je in een romantische mood of heb je een date? Trek dan iets aan waarmee je je schouders laat zien. Je kunt een mooie top combineren met een jeans of kies voor een jurk. Er zijn veel varianten, dus er is vast wel iets wat je kunt combineren.

 

Peak a shoulder

 

Trend 3 ~ Ruffles

Voortbordurend op de vorige trend, is de Ruffle trend soms ook in combinatie te zien in een off the shoulder top of jurk. Het is erg lieflijk en geeft een romantische uitstraling aan je look. In zomer 2017 zijn we allemaal in een romantische mood!! Kijk goed of de ruffle blouse of jurk je figuur ten goede komt. Bedenk dat ruffles volume brengen, dus accentueer de plekken waar je volume wilt creëren.

 

Do the ruffle dance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend 4 ~ Romantisch

Pasteltinten, bloemetjes, zachte vloeiende stoffen zoals crèpe zijn de karakteristieken van de romantische look. Denk hierbij aan lange jurken in lichte stof met bloemen, korte blousjes met kant of broeken met zachte vloeiende lijnen. De look maak je compleet door espadrilles te dragen met linten of hoge plateauhakken met kurk of sisal.

 

Summer proof

Hopelijk heb ik je nieuwe ideeën gegeven voor het komend zomer seizoen. Ik kan niet wachten totdat het lekker warm weer is…Weet jij al wat je gaat aantrekken in de zomer?

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *