Fashion trends voorjaar 2017

Wat gaat het worden op fashion gebied in 2017? Ik heb voor jou een mini-guide gemaakt van een paar belangrijke trends. Waarschijnlijk hoef je geen nieuwe garderobe aan te schaffen, want sommige items van vorig jaar kun je blijven dragen. Gelukkig maar, dat scheelt! Het is een kwestie van de juiste outfit creëren.

 

Trend 1 ~ Ruches

Deze trend was al te zien in 2016 bij diverse t-shirts en blouses. De ruches worden iets sterker aangezet in 2017, a là flamenco style. Dus je kunt straks lekker dramatisch waaien met je mouwen!

Naturally you

 Trend 2  ~ De army look

Het is niet helemaal nieuw, maar ieder jaar komt het terug in een andere gedaante. In 2017 komt het vooral terug in de kleuren legergroen en khaki. De bekende legerprint zie je in verschillende kleuren en blijft het officiersjasje een hot item.
Camouflirt

Trend 3 ~ Applicaties op jassen

Dit was ook vorig jaar te zien op spijkerbroeken, maar de trend zet zich door naar jassen. Vooral stoere bikerjassen en legergroene jassen worden versierd met applicaties. Je kunt natuurlijk een do-it-yourself project van maken. Koop een simpele legergroene jas ergens bij een dumpzaak en naai de applicaties erop die je zelf mooi vindt. Zo gepiept!
Armed forces

Trend 4 ~ Bloemen

Prints van bloemen wordt helemaal hot in 2017! De keuze voor de print en kleur bepaald eindelijk wat je erbij kan dragen. Draag je een drukke print? Hou de rest van je outfit dan rustig met effen kleuren.
Dear heart
Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met deze mini-guide. Wil je nog meer trends zien van 2017? Laat dan een reactie hieronder achter. Ook als je mijn blog leuk vindt, waardeer ik het als je een reactie achterlaat.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *