Duurzaam shoppen bij fashionstore Fabriq

In Den Haag zijn er heel wat leuke shops! Zo kwam ik Fabriq tegen in de Venestraat 43. Het monumentale pand uit de 19e eeuw valt op door zijn glorieuze, klassieke bouw. Fabriq heeft verschillende merken, die niet in een doorsnee kledingwinkel te vinden zijn, onder andere Modstrom, French Connection, Pelechecoco en Custommade. Naast kleding hebben ze  sieraden, tassen, portomonnee’s, en horloges. Kun je gelijk je look compleet maken!

Duurzaam en hip

Fabriq heeft niet alleen mooie kwalitatieve kleding en accessoires, maar ze zijn ook duurzaam. Ik had een leuk gesprek met een verkoopster en zij vertelde dat Fabriq had deelgenomen aan de Dutch Sustainable Fashion week in Nederland.

Dit vind ik echt geweldig! Ik vind het een goed initiatief als kledingwinkels bewust zijn van het klimaat en dat ze stappen nemen om een positieve bijdrage te leveren. De vrouw die zich thuisvoelt in deze winkel is in ieder geval modern, maatschappelijk betrokken, zelfbewust en onafhankelijk.

Ik vind dat Fabriq mooie, onderscheidende en kwalitatieve fashion heeft, en dat past absoluut bij mij.

Mijn oog viel meteen op de leren jas en die komt echt in mijn kast te hangen! Andere items die ik mooi vind, heb ik samengebracht in de volgende outfit:

CHIC FABRIQ

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *